Jouw tuin, onze missie

Levertijd & bezorging

Wij begrijpen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis (of eigenlijk de tuin) wilt hebben. Doordat wij met verschillende leveranciers werken, verschillen de levertijden bij ons per product. Doorgaans is je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen na afrekenen verzonden. Wij geven het af aan DHL en deze brengt het pakket bij u thuis.

Voor de consument

Heb jij een artikel besteld? Houdt dan de track en trace code nauwlettend in de gaten. Hier vind je precies de informatie die je nodig hebt om je pakket te volgen. Heb je geen track en trace code ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met je bestelling. Bekijk daarbij ook altijd de levertijd per product op de productpagina.

Grote bestellingen

Heb jij een bestelling geplaatst met een grote hoeveelheid, grote afmetingen, een groot gewicht of speciale producten? Dan kan de verzending langer duren. Hiervoor is altijd een mail gestuurd met de precieze afhandeling. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zakelijke bestellingen

Heb je een zakelijke bestelling geplaatst? Dan heb je ook een track en trace code ontvangen. Wij sturen altijd een bevestiging als wij de bestelling hebben verzonden. Als je de bestelling liever op komt halen, kun je dat aangeven voordat je besteld. Wij leggen je bestelling dan klaar in ons magazijn, en kun je veelal dezelfde dag nog je bestelling op komen halen!

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze klantenservice en krijg binnen 24 uur antwoord op je vraag. Wij reageren ook in het weekend!